måndag

Lite om oss.

Bålsta Gästgivaregård är ett familjärt konferenshotell beläget i den äldre delen av Bålsta. Det lugna och harmoniska läget inne såväl som ute erbjuder kreativa konferenser, möten och kurser. Det geografiska läget gör det lätt för deltagare från när och fjärran att ta sig till oss. En central mötesplats med bra kommunikationer, med SJ-tåg, pendeltåg och buss tar du dig enkelt till oss.

45 km från Stockholm och Uppsala och 35 km från Arlanda.

Bålsta Gästgivaregård har drivits av samma ägarfamilj i nu 31 år med hjälp av många duktiga medarbetare genom åren som gått.

Huvudbyggnaden byggdes 1927 och var ett ålderdoms- hem fram till 1970 då ett nytt blev klart. Därefter blev det Gästgiveri och 1980 hade vi vår första konferensgrupp. Vi var då bland ett av de minsta konferenshotellen i Sverige med våra 12 dåvarande rum och en liten konferenslokal. Mellan 1983-1985 byggdes våra 2 annex till.


Så här såg det ut någon gång under mitten på 1900-talet när pensionärerna arbetade i trädgården.


Mycket har hänt här sedan dess. Tusentals gäster har genom åren som gått, besökt oss för kreativa konferenser i lugn och harmonisk miljö, bröllopsfester, firmafester eller kommit som turist till

Håbo kommun och övernattat hos oss.

Varmt välkommen till oss du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar